TOP REKREACIJSKE LOKACIJE PO SLOVENIJI

OGLAŠUJTE NA ZUNANJEM FITNESU

Brezplačna fitnes vadba na prostem oziroma rekreacija na svežem zraku, dostopna komurkoli in kadarkoli, zaradi svojih številnih prednosti privablja vse več navdušencev nad zdravim življenjem po vsej Sloveniji. Tudi mi vam ponujamo možnost oglaševanja na napravah zunanjega fitnesa. Oglejte si našo ponudbo!

Šmarna Gora

Šmarna gora je eden izmed najbolj obiskanih pohodniških ciljev Ljubljanske kotline. Zaradi svoje lege in lepega razgleda je zelo priljubljena med rekreativci in družinami. Šmarno goro dnevno v povprečju obišče več kot 500 ljudi, med vikendi in ob dogodkih pa število obiskovalcev močno naraste.

Cankarjev vrh na Rožniku

Cankarjev vrh je najbolj obiskana rekreacijska točka v Ljubljani. Dnevno ga v povprečju obišče več kot 1000 ljudi, med vikendi pa se število obiskovalcev močno poveča. Na Rožniku se vsako leto odvijajo tudi številni dogodki: kresovanje za praznik dela 1. maj, podelitev literarne nagrade Kresnik, majske igre, različna tekmovanja kot je tek na Rožnik, ob katerih število obiskovalcev večkratno naraste.

Jošt nad Kranjem

Jošt nad Kranjem je eden izmed najbolj obiskanih vrhov v Gorenjski regiji. Z njegovega vrha se raztira lep razgled po Gorenjski in proti Kamniško-Savinjskim Alpam. Med vikendi se dnevno število obiskovalcev povzpne na približno 2000, med tednom pa na približno 500.

Zbilje

Zbiljsko jezero z okolico je ena lepših lokacij med Kranjem in Ljubljano primerna za oddih in sprostitev kot tudi za nedeljsko kosilo. Lepota tamkajšne narave se odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak pa privabljajo obiskovalce v vseh letnih časih. V zadnjih letih Zbiljsko jezero beleži več kot 30,000 obiskov na leto, med vikendi pa se število obiskovalcev giblje okoli 200.

Katarina nad Ljubljano

Katarina nad Ljubljano je ena izmed bolj priljubljenih rekreativnih destinacij v osrednjeslovenski regiji. Priljubljena je tako s strani domačinov, kot tudi Ljubljančanov, ki si želijo spočiti in pobegniti v naravo. Na sončno nedeljo zaide na Katarino tudi do 2000 ljudi.

Medno

Medno je obcestno naselje v Mestni občini Ljubljana, ki leži 10 km severozahodno od centra Ljubljane ob glavni prometni cesti in železnici Ljubljana–Kranj. Po dvopasovni regionalni cesti Ljubljana – Medvode, se dnevno pelje 20.000 vozil, kar jo uvršča med najbolj prometne ceste v Sloveniji.

Oglaševalski paketi

Paket 1Paket 2Paket 3Paket 4Paket 5Paket 6Paket 7Paket 8Paket 9
trajanje zakupa1 leto1 leto1 leto1 leto1 leto1 leto1 leto1 leto1 leto
skupno število oglasov112223345
št. oglasov 100×27 cm112122
št. oglasov 150×27 cm1121223
logotip na spletni strani
logotip na spletni strani gostilne na izbrani lokaciji
objava oglasa na Facebooku