top of page

OGLAŠUJTE NA ZUNANJEM FITNESU NA TOP REKREACIJSKIH

LOKACIJAH PO SLOVENIJI

Brezplačna fitnes vadba na prostem oziroma rekreacija na svežem zraku, dostopna komurkoli in kadarkoli, zaradi svojih številnih prednosti privablja vse več navdušencev nad zdravim življenjem po vsej Sloveniji. Tudi mi vam ponujamo možnost oglaševanja na napravah zunanjega fitnesa. Oglejte si našo ponudbo!

Šmarna gora

Šmarna gora je eden izmed najbolj obiskanih pohodniških ciljev Ljubljanske kotline. Zaradi svoje lege in lepega razgleda je zelo priljubljena med rekreativci in družinami. Šmarno goro dnevno v povprečju obišče več kot 500 ljudi, med vikendi in ob dogodkih pa število obiskovalcev močno naraste.

Oglaševanje zunanji fitnes Natura fit Šmarna gora
Oglaševanje zunanji fitnes Natura fit Rožnik

Rožnik

Cankarjev vrh je najbolj obiskana rekreacijska točka v Ljubljani. Dnevno ga v povprečju obišče več kot 1000 ljudi, med vikendi pa se število obiskovalcev močno poveča. Na Rožniku se vsako leto odvijajo tudi številni dogodki: kresovanje za praznik dela 1. maj, podelitev literarne nagrade Kresnik, majske igre, različna tekmovanja kot je tek na Rožnik, ob katerih število obiskovalcev večkratno naraste 

Jošt nad Kranjem

Jošt nad Kranjem je eden izmed najbolj obiskanih vrhov v Gorenjski regiji. Z njegovega vrha se raztira lep razgled po Gorenjski in proti Kamniško-Savinjskim Alpam. Med vikendi se dnevno število obiskovalcev povzpne na približno 2000, med tednom pa na približno 500.

Oglaševanje zunanji fitnes Natura fit Jošt nad Kranjem
Oglaševanje zunanji fitnes Natura fit Zbilje

Zbilje

Zbiljsko jezero z okolico je ena lepših lokacij med Kranjem in Ljubljano primerna za oddih in sprostitev kot tudi za nedeljsko kosilo. Lepota tamkajšne narave se odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak pa privabljajo obiskovalce v vseh letnih časih. V zadnjih letih Zbiljsko jezero beleži več kot 30,000 obiskov na leto, med vikendi pa se število obiskovalcev giblje okoli 200.

Katarina

Katarina nad Ljubljano je ena izmed bolj priljubljenih rekreativnih destinacij v osrednjeslovenski regiji. Priljubljena je tako s strani domačinov, kot tudi Ljubljančanov, ki si želijo spočiti in pobegniti v naravo. Na sončno nedeljo zaide na Katarino tudi do 2000 ljudi. 

Oglaševanje zunanji fitnes Natura fit Katarina nad Ljubljano

Medno

Katarina

Medno je obcestno naselje v Mestni občini Ljubljana, ki leži 10 km severozahodno od centra Ljubljane ob glavni prometni cesti in železnici Ljubljana–Kranj. Po dvopasovni regionalni cesti Ljubljana - Medvode, se dnevno pelje 20.000 vozil, kar jo uvršča med najbolj prometne ceste v Sloveniji. 

Oglaševalski paketi

PAKET 9

1 leto

5

2

3

PAKET 8

1 leto

4

2

2

PAKET 7

1 leto

3

1

2

PAKET 4

1 leto

2

1

1

PAKET 5

1 leto

2

2

PAKET 6

1 leto

3

2

1

PAKET 1

1 leto

1

1

PAKET 2

1 leto

1

1

PAKET 3

1 leto

2

Trajanje zakupa

Skupno število oglasov

Št. oglasov 100x27 cm

Št. oglasov 150x27 cm

Logotip na spletni strani

Logotip na spletni strani gostilne na izbrani lokaciji

Objava oglasa na Facebooku

bottom of page